Закрити
11.03.2021 | 16:19

Під головуванням міського голови Сергія Ананка відбулося чергове засідання виконавчого комітету, у роботі якого взяло участь 9 членів виконкому.

Начальник управління економічного розвитку Сергій Зайцев ознайомив присутніх з напрямками діяльності, метою, переліками завдань і заходів Програми з розробки Стратегії розвитку міста Сміли, проінформував про підсумки виконання Програми економічного і соціального розвитку міста за 2020 рік.

У 2020 році реалізовано декілька проектів за рахунок коштів (субвенції) з державного бюджету на загальну суму 2,9 млн.грн. Для КНП «Смілянська міська поліклініка» придбано:

✓ комплект системи відеогастроскопу (дальнього бачення) з процесором;

✓ комплекс комп’ютерного електро-нейроміографічного обладнання;

✓ автоматичний біохімічний аналізатор; апарат ШВЛ для неонатологічної допомоги;

✓ медичне функціональне ліжко (ліжко для реабілітації) - 8 одиниць;

✓ комплект системи ендоскопічної цифрової Full HD відеокамери з гістероскопом;

✓апарат для міостимуляції АЭСТ-01.

Для СКП «Комунальник»:

✓ колісний трактор БЕЛАРУС 82.1 (4*4);

✓ причеп тракторний 2ПТС-4 з надставними бортами.

За результатами конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів ДФРР (який відбувся в 2019 році) у 2020 - було завершено реалізацію проекту «Комплексний капітальний ремонт будівлі легкоатлетичного манежу та благоустрій території стадіону «Юність» Смілянської дитячо-юнацької спортивної школи «Олімп».

15 учасників АТО пройшли санаторно – курортне лікування шляхом заключення трьохсторонньої угоди на суму 209,79 тис. гривень.

За рахунок коштів з місцевого бюджету було заключено 16 трьохсторонніх угод на забезпечення санаторно-курортним лікуванням осіб з інвалідністю на суму 123,84 тис. гривень, сплачено 18,0 тис. гривень для закупівлі санаторно – курортних путівок для демобілізованих військовослужбовців, осіб рядового і начальницького складу та працівників, які брали участь в антитерористичній операції, членів їх сімей.

Направлено 12 учасників АТО на отримання послуг з психологічної реабілітації на загальну суму 129,0 тис. гривень.

Заключено 130 договорів на забезпечення засобами реабілітації осіб з інвалідністю на загальну суму 3,3 млн. гривень, 8 особам з інвалідністю було виплачено компенсацію за самостійно придбані спеціальні засоби для спілкування на загальну суму 24,73 тис. гривень.

Забезпечено реабілітаційними заходами 6 дітей з інвалідністю внаслідок дитячого церебрального паралічу на суму 101,34 тис. гривень.

Проведено щорічну виплату до 5 травня 130 особам зі статусом ветеранів війни, жертвам нацистських переслідувань на суму 217,64 тис. гривень.

Виплачена матеріальна допомога 43 військовослужбовцям, звільненим з військової строкової служби на загальну суму 153,5 тис. гривень.

Членами виконавого комітету схвалений проект рішення щодо списання основних засобів закладу дошкільної освіти № 24 «Калинка», що перебувають на балансі, але непридатні для подальшого використання.

Опрацьовані питання квартирного обліку, зміни договору найму житлового приміщення та заміни основного квартиронаймача.

Присутніми надано дозвола на видалення 16 зелених насаджень.

Розглянуті питання продовження строку дії дозволу ПАТ «ТОРГОВИЙ ДІМ-МОНОЛІТ» на розміщення рекламних щитів по вул. Тараса Шевченка – Мазура (біля паркану комбінату «Дніпро»), вул. Незалежності (біля будівлі № 41 «Торгового центру») та на розі вул. Перемоги – Мічуріна (біля центрального ринку). На доопрацюванні залишилося питання щодо розміщення по вул. Героїв Холодноярців (біля магазину № 20),

Додатковими питаннями опрацювали 5 проектів рішень, підготовлених управлінням житлово-комунального господарства.

Членами виконавчого комітету внесено зміни до рішення виконавчого комітету від 08.08.2019 № 328 «Про затвердження складу конкурсного комітету з організації та проведення конкурсу з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування», схвалено проект рішення щодо організації проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування № 37 «вул. Некрасова – вул. Семена Морочковського».

МІСЬКИЙ ГОЛОВА

Ананко Сергій Васильович

Реєстрація на сайті

АНОНС ТИЖНЯ

28.03.2024 о 14-30 - чергове засідання виконавчого комітету

Муніципальний розвиток

УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ

ЦЕНТР НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ

Міська«Гаряча лінія» з питань COVID-19: вакцинація під час пандемії

Графік роботи: понеділок-п'ятниця 8:00 до 13:00 

субота-неділя 9:00 до 16.00

Телефон: +38 063 668 22 13 

Блок радіо тясмін

Слухати онлайн

ПЛАТФОРМА ВЕТЕРАНА ЧЕРКАСЬКИЙ ВИМІР

Безплатна правнича допомога