Закрити

30 липня за сприяння відділу молоді та спорту управління освіти, молоді та спорту, за участю молодіжного громадського активу на центральній площі

м. Сміла відбулася молодіжна акція «Людина – не товар» до Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми, який відзначається за ініціативи Організації Об'єднаних Націй, починаючи з 2014 року, щорічно саме у цей день усією міжнародною спільнотою.

Мета акції - підвищення рівня  поінформованості смілян про глобальну проблему торгівлі людьми, форми її прояву, групи ризику, а також заохочення людей активно допомагати постраждалим і протидіяти торгівлі людьми (дітьми).

       Незважаючи на відпочинок в канікулярний період, студенти та учні міста взяли участь у акції та залучили до акції перехожих: висвітлювали проблему торгівлі людьми (дітьми), її форми та надавали інформацію щодо захисту осіб, постраждалих від неї, пояснювали про кримінальну відповідальність, задавали питання, вивчали громадську думку шляхом анкетування, поширювали інформаційні матеріали, а також залучали до письмового висловлювання своїх думок та ставлення до проблеми торгівлі людьми на оформленому й  розміщеному заздалегідь плакаті.

        Перехожі реагували на запитання по різному: люди похилого віку відмовлялись від спілкування, деякі зупинялися з цікавості до того, що відбувається, дехто, поспішаючи, не виявляв бажання спілкуватися.  В основному, активними були сміляни молодого та середнього віку, які з цікавістю йшли на контакт, та отримали необхідну інформацію про запобігання ризикам потрапляння у ситуації торгівлі людьми й про можливості отримання комплексної допомоги.

        За активну допомогу у проведенні акції «Людина – не товар» висловлюємо подяку Михайлу Демченку, Михайлу Романчуку, Віталію Гершуку (СКХТ НУХТ), Анні Докукіній (СПЕК ЧДТУ), Каріні Пилипенко та Кірі Старинець (ДНЗ «ЦППРК»), Любові Мільохіній, Анні Вєрічевій та Катерині Пожар (школа №3-колегіум).

 

      

                                                                            Відділ молоді та спорту 

                                                                   управління освіти, молоді та спорту

                                                                        Смілянської міської ради

Зображення: 

МІСЬКИЙ ГОЛОВА

Ананко Сергій Васильович

Реєстрація на сайті

АНОНС ТИЖНЯ

28.03.2024 о 14-30 - чергове засідання виконавчого комітету

Муніципальний розвиток

УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ

ЦЕНТР НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ

Міська«Гаряча лінія» з питань COVID-19: вакцинація під час пандемії

Графік роботи: понеділок-п'ятниця 8:00 до 13:00 

субота-неділя 9:00 до 16.00

Телефон: +38 063 668 22 13 

Блок радіо тясмін

Слухати онлайн

ПЛАТФОРМА ВЕТЕРАНА ЧЕРКАСЬКИЙ ВИМІР

Безплатна правнича допомога