Закрити

14 грудня у спортивному залі Смілянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 11 пройшов турнір м. Сміла з баскетболу пам’яті Б.М. Гударенка та його соратників: В. Сушка, О. Гриценка, М. Олександрова, С. Мамонтова. Саме ці люди започаткували та розвивали цей прекрасний Олімпійський вид спорту у м. Сміла.

Змагання проводились за сприяння управління освіти, молоді та спорту і Будинку дитячої та юнацької творчості. Участь у суботньому турнірі взяли 3 місцеві команди дорослих і 3 команди школярів. Старші школярі грали у групі з дорослими, а молодші своєю грою заповнювали перерви та мали гарну нагоду для набуття ігрового досвіду.

Молоді баскетболісти «Освіта» БДЮТ почали першу гру впевнено і, перегравши ветеранів «Комунабаскет» уже в першій половині матчу на 12 очок, завершили гру з рахунком 95:76! У рівній, але запеклій боротьбі між «Комунабаскет» та «Шева-РПЗ» спритнішими виявилися останні та завершили гру з рахунком 77:74. Старші школярі впевнено дограли фінальний матч і завершили його з рахунком 108:75.

У перерві грали малі «Ассолята» (учні 6, 7, 8 класів загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів  № 7) проти «Зборки» ( учні 6, 7, 8 класів освітніх закладів міста 11, 14, 15). Вони зіграли дві чверті, в яких «Ассолята» мали мінімальну перевагу в 2 очки. У другій перерві між іграми дорослих «Ассолята» довели свою перевагу над «Зборкою» (57:32). Перед фіналом дорослих діти були нагороджені медалями від спорткомітету.

Перехідний кубок пам'яті Б.М. Гударенка та його соратників у цьому році виграли вихованці БДЮТ. Золота «Ніка» вручена кращому гравцю –  капітану «Освіти» Арсеєнко Євгенію, який особисто у фінальній грі набрав 74 очки (з них 10 триочкових!!!).

Переможці та призери змагань нагороджені медалями і грамотами управління освіти, молоді та спорту.

Учасникам турніру з баскетболу пам'яті Б.М. Гударенка бажаємо здоров'я і більшої активності у подальших змаганнях!

 

 

 

Відділ молоді та спорту управління освіти, молоді та спорту

МІСЬКИЙ ГОЛОВА

Ананко Сергій Васильович

Реєстрація на сайті

АНОНС ТИЖНЯ

28.03.2024 о 14-30 - чергове засідання виконавчого комітету

Муніципальний розвиток

УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ

ЦЕНТР НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ

Міська«Гаряча лінія» з питань COVID-19: вакцинація під час пандемії

Графік роботи: понеділок-п'ятниця 8:00 до 13:00 

субота-неділя 9:00 до 16.00

Телефон: +38 063 668 22 13 

Блок радіо тясмін

Слухати онлайн

ПЛАТФОРМА ВЕТЕРАНА ЧЕРКАСЬКИЙ ВИМІР

Безплатна правнича допомога